Monday, 25 June 2012

Gambar Sekitar Masjid Kristal, Terengganu

Assalamualaikum w.b.t. . .


Hidup ini terlalu singkat untuk kau ratapi.
hadapi sisa hidup yang ada ini dengan penuh kenikmatan 
-Achie-















Karya          :Woofer Storm
Tempat       :Sekitar Masjid Kristal,Terengganu
Waktu         :15-17.June.2012

Kata Achie :Banyak koleksi lagi tapi malas nak upload,karya tak seberapa..mungkin bisa
dijadikan part 2.hahaa


Kerana Tuhan Untuk Semua ......

Thursday, 21 June 2012

Gambar Kucing Comel Versi Terengganu Part 2

Assalamualaikum w.b.t . . . 


kecomelan itu bonus yang telah dianugerah 
olehNya,namun bukan bermaksud boleh
 digunakan untuk bermegah-megah.. 
-Achie-


Cerita kat bawah ini,sambungan dari entry kat SINI














Karya           :Woofer Storm
Tempat       :Rumah Kak Dan Abang,Terengganu
Waktu         :2-10.Jun.2012


Kata Achie :Bila dah malas,nak update blog pun dah tak larat..adehhhh @.@


Kerana tuhan untuk semua..

Monday, 18 June 2012

Gambar Danboard Dan Domodroid Di Seberang Takir

Assalamualaikum w.b.t. . . . 









Karya           :Woofer Storm
Tempat        :Sekitar Pantai Teluk Ketapang,Terengganu
Waktu          :2-9.June.2012


Kata Achie :Tak perlu hidup dalam kepuraan...

Thursday, 14 June 2012

Gambar Kucing Comel Versi Terengganu

Assalamualaikum w.b.t. . . .  


Hidup ini tak perlu terlalu banyak berfikir,kekadang perlu ada masa berehat sebentar
agar hidup akan menjadi lebih bahagia..hidup lama mana pun kita,pasti akan tertanam
diliang lahad juga..salam jumaat dari achie..

#Nantikan gambar kucing ini untuk part 2 ya,untuk koleksi gambar kucing lama sila 
tekan link kat bawah,terima kasih !!













Karya         :Woofer Storm
Tempat      :Rumah Kucing Pantai tok Jembal,Terengganu
Waktu        :9-16.Jun,2012


Kata Achie :Lepas solat jumaat,nak gerak ke terengganu..suka akan kecantikan 
terengganu,jatuh cinta sudah 

Saturday, 2 June 2012

Alkisah Di Dataran Nilai, Negeri Sembilan

Assalamualaikum w.b.t. . . 

Sahabat, Entry Alkisah Yen Dan Nova itu bukan merujuk kepada aku,
tapi itu kisah antara Yen dan Nova,pengantin yang agak sporting,sama cantik dan sama padan, insyaallah akan aku upload part seterusnya 
jika diberi kesempatan^^










Karya        :Woofer Storm
Tempat      :Nilai,Seremban.
Waktu       :28.Mei.2012




Kata Achie :Kerja main cepat saja,sampai edit entah apa-apa..nak bersiap
gerak ke terengganu petang ni..yeaaah adiosss



 

Copyright © 2013 Lensa Kamera | Designed by Cik Bulat