Tuesday, 29 May 2012

Alkisah Yen Dan Nova Part 1

Assalamualaikum w.b.t. . . .   

Ini cerita lama,namun tetiba tergerak hati nak publishkan.
mungkin ada part lain yang akan menyusul ataupun ini adalah 
koleksi pertama dan mungkin terakhir bagi edisi Yen dan Nova..
Semoga berbahagia buat anda berdua...















Karya             :Woofer Storm
Tempat          :Majlis kahwin Yen dan Nova
Waktu            :26.Feb.2012


Kata Achie :Aku nak kawin..heheee gatai~

Sunday, 20 May 2012

Dari Langit Tinggi l Melaka Bandar Bersejarah 4.0

Assalamualaikum w.b.t. . . . .


Dari langit tinggi aku memerhati ciptaan tuhan yang sungguh menakjubkan,
terima kasih tuhan atas kehidupan yang engkau berikan..
hidup kami,mati kami hanya padaMu..


Ya,kegayatan itu tetap ada,namun atas sedikit keberanian yang aku mampu berikan,
akhirnya berjaya menaiki menara taming sari ini..terima kasih tuhan atas keberanian 
yang kau berikan..


#Gambar diambil dari menara taming sari melaka ,tapi faham2lah bila 
bersalutkan cermin menara ini, kualiti memang susah nak diperbaiki....
terima kasih^^


---------> Gambar lama ada di SINI









Karya       :Woofer Storm
Tempat    :Sekitar Bandar bersejarah melaka
Waktu      :25.03.2012




Kata Achie :Macam mana nak hilangkan gayat??

Thursday, 17 May 2012

Gelombang Melaka 3.0 l Kamera Filem

Assalamualaikum w.b.t. .  ..


Malas nak berkarya,layan cerita lama boleh??


Dan gambar dibawah adalah menggunakkan Kamera Filem,jadi kualitinya adalah berbeza
dari menggunakkan Dslr ok..layan^.^









Karya            :Deknot Kira
Tempat        :Sekitar Bandar Melaka
Masa             :25.03.2012


kata Achie :Kat mana tempat best boleh shoot landskap??

Tuesday, 15 May 2012

Bunga 5.0

Assalamualaikum w.b.t. . . . 

Jangan jadikan keaiban mereka sebagai cerita 
kehidupan kita..









Karya         :Woofer Storm
Tempat      :Bandar Kinrara Puchong [ Rumah orang der ]
Waktu        :14.05.2012 [5 petang]


Friday, 11 May 2012

Random Quote 4.4

Assalamualaikum w.b.t. . . . 


Kemahuan bisa kau dapatkan jika usaha 
turut kau sertakan...








Karya          :Woofer Storm
Waktu         :Yang pasti pagi lol~
Tempat      :Muka Bumi

Wednesday, 9 May 2012

Gambar Hitam Putih l Street Photography Di Little India,Klang

Assalamualaikum...

Masa yang lalu tidak akan bisa kembali,hargai sisa 
kehidupan yang kita masih ada..








Karya          :Deknot Kira
Tempat       :Little india,Klang
Waktu         :08.04.2012

Sunday, 6 May 2012

Gambar kucing comel l Quote dari achie

Assalamualaikum w.b.t. . .  

baru saja aku ingin menikmati kebahagian,
malapetaka sudah mula mendatang..
terima kasih tuhan atas kehidupan yang engkau berikan..





Karya             :Woofer Storm
Tempat          :Rumah ku,syurgaku 
Waktu            :07.05.2012 

Thursday, 3 May 2012

Gambar I-City Shah Alam Lagi

Assalamualaikum w.b.t. . .


Hidup kena belajar memaafkan kesalahan orang lain..
kan3??









Karya      :Woofer Storm
Tempat   :I-City Shah Alam
Masa       :30.04.2012

 

Copyright © 2013 Lensa Kamera | Designed by Cik Bulat