Saturday, 2 June 2012

Alkisah Di Dataran Nilai, Negeri Sembilan

Assalamualaikum w.b.t. . . 

Sahabat, Entry Alkisah Yen Dan Nova itu bukan merujuk kepada aku,
tapi itu kisah antara Yen dan Nova,pengantin yang agak sporting,sama cantik dan sama padan, insyaallah akan aku upload part seterusnya 
jika diberi kesempatan^^










Karya        :Woofer Storm
Tempat      :Nilai,Seremban.
Waktu       :28.Mei.2012




Kata Achie :Kerja main cepat saja,sampai edit entah apa-apa..nak bersiap
gerak ke terengganu petang ni..yeaaah adiosss



4 comments:

Leeya Hezlin said...

suka sangat dengan gambar no 4..
gambar lain2 pun suka juga..
cantik dataran nilai waktu malam.. :)

LidiaSuraya said...

Slamat ke terengganu kitaaaaaa :) jgn lupa buah tangan k? ;)

HeNRieTTa JoSe said...

suka picta yang kotak bergantung tuh...sangat cute....

CikUna said...

Pajam... Teringin nak melawat site office kat sana.. hehe tetiba..

 

Copyright © 2013 Lensa Kamera | Designed by Cik Bulat